Українці вибрали автомобіль року

1
1832

Конкурс проходив протягом року. В результаті голосування з 13 претендентів на звання «Легковий автомобіль року 2019» і «Кросовер року 2019» були обрані переможці. Головні номінації дісталися Toyota Camry і Renault Duster, пише інтернет-видання Автотема . 

Конкурс проходив протягом року, поки імпортери представляли новинки на ринку. Надійшли в продаж автомобілі тестувалися автомобільними журналістами та клієнтами в салонах дилерів, а потім вибиралися за допомогою анкетування онлайн. Голоси журі з автожурналистов і звичайних користувачів підраховували 50:50 і присуджували окуляри за номінаціями.

Найбільшим кращим компактним легковим автомобілем був визнаний Citroen C1, а серед малих кросоверів перемогла Mazda CX3. 

У малому класі легкових автомобілів нагорода дісталася Mercedes A-Class, в бізнес-класі – Mazda 6, а в люкс-класі – Mercedes CLS. 

Кращим електромобілем в Україні визнали BMW i3, який обійшов своїх конкурентів Renault Zoe, Kia Soul EV. 

За кращий дизайн нагородили компанію PSA Group з їх розкішним семимісцевим кросовером Peugeot 5008. 

Кращим компактним SUV названий Skoda Karoq, а в класі середньорозмірних кросоверів переміг BMW X3. Серед повнорозмірних кросоверів перемога дісталася Toyota LC Prado. 

У співвідношенні ціна-якість користувачі і журналісти відзначили компактний кросовер Citroen C3 Aircross.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!