ТОП-10 кросоверів, які вибирали українці в 2018 році

0
1396

Популярність сегмента кросоверів в нашій країні незаперечна і сегмент SUV поповнюється з кожним роком. Експерти ринку підрахували, кому свіжий кросовер були найбільш актуальними в Україні в 2018 році.

Рейтинг складено за кількістю придбаних автомобілів за рік машин. І якщо враховувати, що ринок нових автомобілів вважається завмерлим, то за кількістю проданих кросоверів він виразно показав непогані результати.

10. Mercedes-Benz GLE

Десятку найбільш купованих SUV замикає преміальний німецький позашляховик. У 2018 році їх купили в кількості 1100 автомобілів. І це останній рік присутності на ринку цього покоління GLE-Class на підході абсолютно новий і набагато більш просунутий в технологічності позашляховик, який повинен потрапити до нас навесні або влітку цього року.

Ціна: від 1 847 537 грн

9. Suzuki Vitara

За рік на кросовер японського виробництва звернули увагу 1300 чоловік. Компактна Vitara відрізняється середньої цінової категорії, практичністю і позашляховими можливостями. За час свого перебування на ринку вона полюбилася багатьом, а в Україні тим часом приїхала оновлена ​​версія після легкого фейслифтинга, але про неї ми напишемо докладніше найближчим часом.

Ціна:  від 528 000 долл

8. Toyota Land Cruiser Prado

Цей позашляховик вже давно можна назвати народним автомобілем. Його люблять за статус, комфорт і повну байдужість до дорожнього покриття. Prado в 2018 році купило 1350 чоловік і, якби ціна була нижче, то швидше за все він став би лідером продажів. Вже на цьому тижні читайте про нього в нашому тест-драйві.

Ціна:  від 1 140 719 грн

7. Mazda CX-5

Красиве сьоме місце займає один з популярних кросоверів в нашій країні. Він пропонує місткий салон і багажник, вражаючу зовнішність і нові технології. При цьому в новому поколінні він став більш комфортним в салоні і більш тямущим в плані ергономіки. Наявність електронного повного приводу і дизельної версії дозволило добитися показника в 1650 проданих автомобілів.

Ціна:  від 801 100 грн

6. Nissan X-Trail

Ще один виходець з Японії міцно закріпився на нашому ринку. Середньорозмірний кросовер побив всі свої рекорди завдяки економічності, прихильності до класики в організації інтер’єру і широкого діапазону цінової категорії. Ми вже познайомилися з ним ближче і оцінили його можливості, про що можна прочитати в розділі тест-драйвів. Його за 2018 рік вибрало 1700 осіб.

Читайте також:   В американському місті Чикаго показали ювілейну спецверсію Mazda Miata

Ціна: від 577 270 грн

5. Nissan Qashqai

Молодший брат побив всі сімейні рекорди і розлетівся по Україні в кількості 2200 автомобілів. Завдяки більш компактним розмірам він найбільш популярний в містах. Володіючи економічними дизельними і бензиновими моторами в повнопривідної і моноприводной модифікаціях, він підкорить ще серця багатьох.

Ціна:  від 526 120 грн

4. Hyundai Tucson

фото А. Єршовим

Середньорозмірний корейський позашляховик виявився дуже практичним і комфортним. Багаті комплектації і наявність бензинового і дизельного двигунів роблять його відмінним пропозицією на ринку. Розумна повноприводна трансмісія дозволяє проїхати по складним дорогах. На його користь висловилися 2200 чоловік, придбавши його в якості супутника.

Ціна:  від 620 000 грн

3. Toyota RAV4

Найпопулярніший в світі кросовер зайняв четверту позицію в рейтингу. Його за рік набуло 2500 осіб. Непогано користувалася популярністю, і гібридна версія з якою ми вже знайомилися в ході тест-драйву . І це були останні успіхи того третього покоління кросовера, а ми вже зустріли четверту генерацію. Нам навіть вдалося ближче познайомитися в перші ж дні появи новинки . Чекаємо від нього нових успіхів і рекордних показників, оскільки відмінність між поколіннями разюча.

Ціна: від 665 175 грн

2. KIA Sportage

Третє місце належить утримує популярність корейському кросоверу. Він технологічний, практичний і має привабливу цінову пропозицію. Причому зовнішність автомобіля залишиться актуальною ще багато років. Але незабаром нам варто очікувати появу оновленого кросовера. Показники KIA Sportage досягли позначки 3100 проданих машин.

Ціна:  від 506 767 грн

1. Renault Duster

фото Єршова А.

Але найбільш продаваним кросовером на українському ринку став француз. Він приїхав в новому поколінні в квітні 2018 року і розлетівся за вісім місяців в кількості майже 3500 автомобілів. Duster пом’якшав в манерах, тихішим і отримав оновлений салон з новими технологіями. При цьому позашляхові здібності залишилися на колишньому рівні. Широка пропозиція двигунів, коробок і комплектацій дозволяє знайти свою майже кожному бажаючому.

Ціна:  від 398 900 грн

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!