Названі найпопулярніші б/у автомобілі в Європі

0
530

В Європі щорічно продають мільйони старих автомобілів. Частина з них потрапляє в Україну. Пропонуємо вашій увазі п’ятірку найпопулярніших старих машин у європейців, згідно з рейтингом TÜV-Report-2019.

1-е місце – VW Golf
VW Golf є одним з лідерів не тільки серед нових, але і серед старих автомобілів. Але навіть у нього є невеликі недоліки. Так, були деякі скарги на зношені гальмівні диски.

2-е місце – BMW 3 Серія

Навіть в б / у стані BMW 3 Серії відрізняється дуже великою популярністю. Цьому сприяє кілька обставин. Наприклад, приголомшлива надійність і великий вибір комплектацій.

3-е місце – Mercedes C-Клас

У 2014 році з’явився Mercedes C-Клас нового покоління. Попереднє покоління цієї моделі було надійним, хоча мало деякі слабкі місця. Новий C-Клас став ще більш надійним, ніж раніше. Тому 3-е місце в рейтингу TÜV-Report. Тільки у W 203, побудованого в 2000-2007 роках, можуть бути деякі проблеми.

4-е місце Audi A4

Audi A4 незалежно від віку оцінюється TÜV-Report як дуже надійний автомобіль. Навіть з великим пробігом показник дефектів у нього нижче середнього рівня. Тому не дивно, що такі старі автомобілі продають в середньому за 37 600 євро.

5-е місце – Mercedes E-Клас

Mercedes E-Клас посів п’яте місце в рейтингу TÜV-Report-2019. Його дуже охоче купують не тільки в новому, а й в старому вигляді. Автолюбителі цінують його надійність, комфорт, практичність, великий вибір двигунів, різні комплектації. Якщо і є у нього проблеми, то невеликі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!