Фотошпигуни показали новий Porsche Cayman

0
429

Фотошпигуни помітили на дорогах Швеції загадковий прототип 718 Cayman з кузовними деталями від версії GT4, передає Новий час

Це може бути прототип моделі GT4 Touring. 

Дивина цієї машини полягає в тому, що кузов у нен від базового купе, а вихлоп – від готується до дебюту екстремальної версії GT4. Ця модель може з’явитися після виходу нової флагманської версії компактного спорткара. 

У цій версії інші колеса, менш агресивні бічні повітрозабірники і немає фіксованого антикрила ззаду. Але при цьому на обох прототипах – вихлопна система з подвійними патрубками.

Чутки говорять про те, що в липні 2019 року з’явиться екстремальне купе 718 Cayman GT4 з механічною коробкою передач, а в 2020 році модель отримає автоматичну коробку передач. При цьому не виключено, що версія з АКПП буде відрізнятися і по дизайну в бік менш агресивного вигляду. 

Друга версія – це 718 Cayman GT4 в варіанті Touring. Раніше за аналогічною схемою були зроблені Porsche 911 GT3 Touring і Porsche Carrera T. 

Очікується, що обидва варіанти отримають атмосферне 3,8-літровий опозитний 6-циліндровий двигун потужністю 420 к.с. Версія GT4 буде приблизно на 50 кu легше, ніж базовий 718 Cayman за рахунок більш тонкого скління і відмови від ряду обладнання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!