Rolls-Royce вивів на тести нову розкішну модель (Фото)

0
973

Компанія Rolls-Royce приступила до зимових тестів седана Rolls-Royce Ghost наступного покоління в Німеччині. Шпигунські фотографії з випробувань виклало видання Motor1. Судячи по знімках, дизайн новинки отримає риси Phantom і Cullinan. Вже зараз можна сказати, що у автомобіля з’явиться нова оптика і інша решітка радіатора.

В основу наступного седана ляже нова алюмінієва архітектура, проте до істотної втрати у вазі це рішення не призведе через появу нових технологій у машини. Технічні характеристики поки тримаються в секреті. Очікується, що автомобіль збереже бензиновий 6,6-літровий мотор V12. Можливо, настройки мотора будуть оптимізовані з метою підвищення економічності.

Виробництво машини налагодять на заводі в Гудвуді (Західний Суссекс). Основними конкурентами новинки стануть Bentley Flying Spur і Mercedes-Maybach S 600. Точні дати прем’єри новинки також невідомі. Однак раніше 2020 р дебют седана навряд чи відбудеться.

Rolls-Royce Ghost вперше був представлений в березні 2009 р на Женевському автосалоні. На момент своєї появи ця машина була найпотужнішою моделлю з усіх коли-небудь випущених компанією Rolls-Royce до появи моделі Rolls-Royce Wraith в 2013 році.

У 2014 р Rolls-Royce Ghost зазнав рестайлінг. Зміни незначні: у Rolls-Royce Ghost оновився бампер, трохи змінився розмір фар. Також після оновлення автомобіль отримав світлодіодні денні ходові вогні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!