Нову версію популярного Volkswagen Jetta офіційно презентували (Фото)

0
2206

На автосалоні в Чикаго відбулася прем’єра нового седана Volkswagen Jetta GLI. Автомобіль отримав нову підвіску, мотор від Golf GTI і гальма від Golf R.

З жовтня 2017 року Volkswagen потроху проливав світло на новий седан Jetta GLI і нарешті офіційно представив модель офіційно. Прем’єра автомобіля відбулася на автосалоні в Чикаго і машина багатьох здивувала!

Візуально GLI відрізняється чорно-червоними декоративними елементами на кузові, новими бамперами спереду і ззаду, компактним спойлером і новими патрубками вихлопу. Ще можна відзначити стільниковий малюнок решітки радіатора і особливі 18-дюймові колеса.

З технічної точки зору GLI – це більше, ніж просто спортивна версія машини. Наприклад, задня балка замінена на незалежну підвіску, на передній осі з’явився диференціал з обмеженим проковзуванням, а гальма зовсім встановлені від потужного хетчбека Volkswagen Golf R.

Що стосується двигуна, то Jetta GLI оснащується 2-літровим бензиновим турбомотором від Volkswagen GTI Rabbit Edition, що має на увазі потужність в 228 к.с. Поєднується мотор з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-діапазонним “роботом” DSG.

В інтер’єрі з’явилися червоні акценти в обробці, спортивні сидіння і багате оснащення: клімат-контроль, автоматичне перемикання дальнього світла фар, фонове підсвічування салону, безключевий доступ і багато іншого.

Крім базової Jetta GLI в Volkswagen хочуть зробити і версію 35th Anniversary, яка отримає адаптивну підвіску і 5-й режим роботи електроніки. Не кажучи вже про чорний декор кузова, особливі диски і шильдики спецверсії.

Новий Volkswagen Jetta GLI з’явиться в американських дилерів вже навесні 2019 року, а терміни виходу на ринок виконання 35th Anniversary поки не названий.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!