Навіщо купувати нерозмитнені євробляхи

0
2743

Через два тижні (22 лютого) закінчується пільговий період розмитнення евроблях. Але і ті «поблажки» влади не всім по кишені. Більшість власників євроблях думають, куди подіти авто і збувають їх за копійки. Сьогодні на сайтах оголошень можна знайти автомобіль за 500 доларів. Для чого їх купують?
На перший погляд здається, що покупка «євробляхи», розмитнення якої обійдеться в 2-3 рази дорожче її вартості – не має ніякого сенсу. Але це не так. Тим більше, що розмитнювати її не обов’язково, пише Автовод.

Запчастини для вашого авто

Якщо у вас вже є автомобіль, йому рано чи пізно знадобиться ремонт, заміна деяких частин. Краще всього, якщо це будуть оригінальні запчастини. Якщо ви купите таку ж нерозмитнну іномарку, то надовго позбавите себе від турбот з пошуку запчастин.

Новий бізнес

Якщо є невеликий стартовий капітал, то можна почати власний бізнес з розбирання автомобілів. Вам потрібно орендувати приміщення, придбати з десяток старих іномарок однієї марки і моделі, найняти фахівця, який зможе їх розібрати. Деталі з авто можна продавати через інтернет і непогано на цьому заробити.

Тюнінг і автоспорт

Для поїздок на природу можна купити старенький позашляховик в пристойному стані. Нехай навіть на єврономерах. Головне — не виїжджайте на ньому на великі дороги.

Додамо, депутати заговорили про продовження пільгового періоду для розмитнення автомобілів на єврономера, оскільки не всі бажаючі у відведений термін встигнуть розмитнити. Зараз на митниця спостерігається ажіотаж, все більше автомобілістів хочуть отримати українські номери.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!