У «Дастера» з’явиться нова модифікація (Фото)

0
2175

Над створенням машини працюють інженери технічного центру Renault в Титу за участю фахівців заводу Romturingia

Про те, що на базі кросовера Duster випустять пікап, який поповнить лінійку автомобілів марки Dacia розповів генеральний директор підрозділу комерційних автомобілів Renault в Румунії Хакім Бутехра. За його словами, нова модифікація популярного кросовера може надійти в продаж найближчим часом.

Будь-які технічні характеристики машини не розкриваються, але представник Renault пояснив, що цей буде утилітарний автомобіль, орієнтований на роботу, а не на стиль життя. При цьому він підкреслив, що Dacia Duster пікап не матиме нічого спільного з Renault Oroch, який в даний час продається в Південній Америці.

Нагадаємо, що на базі «Дастера» вже робили пікап. Дрібносерійним випуском такої модифікації займалася румунська компанія Romturingia. Тепер же, як випливає з заяви представника Renault, мова йде про заводські версії моделі.

Таким чином, якщо все піде за планом, то пікап Duster може надійти в дилерські центри Dacia в другому кварталі цього року. За словами Бутехри, процес омологації нового автомобіля вже запущений. Яку форму прийме нова модель – чи буде у автомобіля одинарна кабіна або більш практична з двома рядами крісел – поки тримається в секреті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!