Унікальний пікап в українській армії (фото)

0
2035

кі тільки автомобілі сьогодні не використовуються в українській армії. Зустрічаються серед них і досить екзотичні екземпляри. Ось цей пікап Honda Ridgeline з армійськими номерами був сфотографований на київських вулицях зовсім недавно.

Нагадаємо, що Honda Ridgeline першого покоління (а на фото саме ця машина, причому дорестайлинговой) почала випускатися в 2005 році на заводі в Канаді. Це був перший середньорозмірний пікап з несучим кузовом (без рами) і незалежною підвіскою всіх коліс.

Пікап Honda Ridgeline

Машина була побудована на базі SUV Honda Pilot. Пікап оснащувався тільки дворядної 5-місцевою кабіною і тільки одним двигуном – 3,5-літровим V6 в 247 л.с. Коробка передач – 5-ступінчастий автомат. Машина комплектувалась системою повного приводу Variable Torque Management Four-Wheel Drive (VTM-4).

Вантажопідйомність моделі варіювалася від 670 до 705 кг. Вантажний відсік мав довжину 1,5 м, а при відкинутому задньому борті – 2,0 м. Цікаво, що в підлозі під кришкою був невеликий багажний відсік – додаткове місце для нього вдалося викроїти завдяки незалежній підвісці задніх коліс. Honda Ridgeline навіть перемогла в престижному конкурсі «Кращий північноамериканський вантажівка 2006 року»

У 2008 році Honda Ridgeline піддалася рестайлінгу – нові фари, решітка радіатора, бампери, задні ліхтарі. Машина отримала модернізований двигун – зі збільшеною до 257 к.с. потужністю. Важливо, що виробництва пікапа було перенесено на завод в США. Автомобіль протримався на виробництві до початку 2015 року.

У 2016 році світ побачив Honda Ridgeline другого покоління. Ця машина вже побудована на базі SUV Honda Pilot ьретьей генерації. На відміну від попередника, новинка позбулася вельми оригінального, рубаного дизайну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!