Новий Opel Corsa вперше сфотографували на тестах

0
850

Оскільки General Motors вирішує продати Opel і його британського колегу Vauxhall PSA Group, можна з упевненістю сказати, що етап розробки Corsa F пройшов не гладко. Інженери повинні були повернутися до креслярської дошці і перейти на загальну модульну платформу (CMP), яка також стане основою нового покоління Peugeot 208, серед багатьох інших моделей.

Переносячи вперед до сьогоднішнього дня, Opel готовий почати рекламну кампанію для Corsa шостого покоління напередодні запланованого офіційного показу, запланованого на кінець цього року. Не те щоб це стало великим сюрпризом, але базується в Рюссельсхаймі марка представляє попередню версію свого субкомпактного хетчбека з матрицею світлодіодних фар.

Вперше побачена на Astra в 2015 році, перед тим як бути прийнятою на озброєння останнім флагманом Insignia, складна установка майже готова просочитися в більш скромний суперміні. Недавні шпигунські знімки – прикріплені вище – показали, що в нових версіях Corsa використовуються галогенні фари старої школи. Шпигунські знімки також натякають на зникнення трьохдверного стилю кузова, оскільки кожен прототип представлений в пятидверной конфігурації, що має сенс, враховуючи, що інші моделі в цьому сегменті, такі як останні VW Polo і SEAT Ibiza, відмовилися від менш практичне тіло.

Opel поки не готовий говорити про технічні характеристики нової Corsa, але ми очікуємо, що потужність буде надходити від безлічі невеликих двигунів з турбонаддувом виробництва PSA. Наприклад, трициліндровий 1,2-літровий PureTech в декількох станах, швидше за все, стане ядром нового конкурента Skoda Fabia. Також буде версія без двигуна внутрішнього згоряння, а Opel вже оголошує про плани повністю електричної eCorsa, яка повинна з’явитися в 2020 році.

Тим часом, Corsa з традиційним харчуванням з’явиться в кінці цього року і повинна надійти в продаж до кінця 2019 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!