У Мережі показали, яким буде новий Chevrolet Corvette C8

0
325

Шанувальники спортивного автомобіля з FVS і Chazcron об’єднали свої навички в фотошопі, щоб дати нам уявлення про те, як може виглядати повноцінний кабріолет Corvette із середнім розташуванням двигуна, передає Аvtodream . 

В даний час вважається, що в трансформованою моделі буде використовуватися висувна жорсткий дах з дизайном, відмінним від задніх стійок і кришки двигуна. 

Фанати авто доклали трохи творчої свободи, оскільки ще немає чітких конвертованих знімків, з яких можна працювати. 

Правда, якщо це близько збігається з серійним автомобілем, то заднє вікно в стилі Countach не найкращий вибір.

Авто буде відрізнятися від моделі Targa, яка також нещодавно з’явилася на форумі. Corvette вже давно мають опцію Targa top для купе з центральною секцією, що піднімається вручну і зберігається під заднім люком. 

У той час, як Targa підтримує лінію даху купе, кабріолет використовує пласку кришку двигуна і арочні опори позаду двох передніх сидінь. Чесно кажучи, обидві моделі виглядають без даху просто фантастично. 

Коли C8 Corvette нарешті дебютує, ми, швидше за все, спочатку побачимо кабріолет з жорстким верхом. Авто як і раніше сподіваються побачити або на автосалоні в Нью-Йорку в квітні, або на окремому заході в кінці року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!