Неймовірний тюнінг: Таврія купе з потужним двигуном

0
1096

ZAZ 1102 вдавав із себе трехдверний хетчбек. Крокуючи в ногу з часом, в дев’яності роки завод став випускати пікапи, п’ятидверні моделі і універсали. Останній автомобіль зійшов з конвеєра в 2007 році.

Після того, як ZAZ 1102 зняли з виробництва, Кременчуцьке автомобільно-транспортна виробництво вирішило його трохи вдосконалити і випустити свою версію. У 2010 році було продемонстровано їх дітище.

Таврія перетворилася в купе. Задню частину хетчбека повністю переробили, передню залишили без зміни. У автомобіля з’явився спойлер, інтегровані світлодіодні ліхтарі і відкривається, за допомогою гідроупоров дах.

Силовий агрегат встановили від ВАЗ 21114, об’ємом 1,6 літрів. За бажанням замовника, передбачалося збільшення його потужності до 160 кінських сил. Завдяки чому, автомобіль міг би розганятися до 200 км / ч.

Зміни салону несуттєві. Природно, він зменшився в обсязі. Більшість деталей обшили натуральною шкірою. Встановили спортивне рульове колесо, а в інтер’єр додали елементів червоного кольору.

Розробники припускали виробляти Таврію купе під замовлення. Вартість автомобіля 5 000 доларів, але крім одного досвідченого зразка, з конвеєра більше не зійшло жодної Таврії купе.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!