Українські бронемашини «Варта» відправили на експорт (Фото)

0
943

Нігерія купила українські колісні бронемашини «Варта», і зараз вони готуються до відправки в Африку. Про це розповів генеральний директор підприємства «Українська бронетехніка» Олександр Кузьма.

Скільки конкретно бронемашин «Варта» купила Нігерія – не повідомляється. Також нам не відома сума контракту. Цю військову техніку в Африку відправлять з морського порту Одеси.

Судячи з усього, бронемашини «Варта» можна вигідно продавати на зовнішньому ринку. У всякому разі, до них ще деякі країни проявили інтерес. Наприклад, «Українська бронетехніка» зараз готується підписати контракт з Саудівською Аравією.

У лютому бронемашини «Варта» покажуть на міжнародній виставці зброї і військової техніки IDEX в Абу-Дабі, завдяки чому можуть бути укладені нові контракти на їх поставку. Олександр Кузьма не сумнівається, що ця бойова машина викличе великий інтерес.

Бронемашини «Варта» на озброєнні української армії з’явилися в 2017 році. Нещодавно нова їхня партія була відправлена ​​в 35-у бригаду морської піхоти. Роботи над цією машиною тривали три роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!