5 найбільш надійних 5-річних автомобілів

0
4001

Надійність є одним з основних факторів для кожного автовласника, чия машина підходить до того віку, коли закінчується термін гарантійного обслуговування. Зазвичай це близько 3-5 років, по закінченню яких авто або експлуатується далі, або продається. Експерти розповіли про найбільш надійних моделях 5-рычках, у яких відзначається найменший відсоток позапланових відвідувань сервіс-центру, пише ТМ

5 місце – Audi TT

Німецький компактний спорткар добре зарекомендував себе з точки зору надійності. Всього у 5.5% автомобілів даної моделі у віці 4-5 років виявлені які-небудь істотні поломки. Середній же пробіг Audi TT такого віку становить близько 53 тисяч кілометрів.

4 місце – Renault Captur

Kaptur показав відмінний результат в 5.3% автомобілів з серйозними поломками. З огляду на той факт, що Captur єдина в нашому рейтингу доступна модель, це більш ніж хороший показник. Н

3 місце – Audi Q5

Так вже вийшло, що більша частина моделей в рейтингу належить німецьким маркам. Середньорозмірний кросовер відзначився результатом в 5% машин з поломками при більш ніж значному середньому пробігу в 84 тисячі кілометрів. Мабуть, надійність автомобіля підстьобує власників до більш активної експлуатації.

2 місце – Mercedes-Benz B-Class

Компактвен з трипроменевою зіркою на решітці радіатора цілком і повністю підтримує імідж марки як виробника надійних і добротно зроблених автомобілів. Тільки у 4.9% машин цієї моделі були виявлені помітні дефекти. Середній пробіг при цьому становить 57 тис. Км за 4-5 років.

1 місце – Porsche 911

Завсідник різних рейтингів надійності в особі спорткупе Porsche 911 очолює і наш сьогоднішній список кращих. Даний автомобіль демонструє воістину недосяжну для багатьох інших надійність і безпроблемність, адже тільки у 3.6% 5-річних Porsche 911 виявлені несправності, які примушують відвідати автосервіс. Звичайно, пробіг в 40 тис. Км не настільки великий, але все ж це не авто на кожен день.

Слід зазначити, що і перераховані вище моделі активно продають після 3-5 років експлуатації, проте і втрата вартості при цьому мінімальна. Часто причиною продажу стає бажання купити таку ж модель більш «свіжого» покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.