Українець переробив старий купе Porsche в спорткар

0
1547

Володимир Цибульський з Миколаєва створив дуже яскравий спорткар. Авто відразу привертає до себе увагу і в ньому не відразу впізнається старе купе Porsche 924 1979 року, передає ТопЖир . 

Володимир розповів нам, що вирішив купити Порше в кінці 2013 року. На той момент у нього вже була готова 3-D модель майбутнього авто. 

Над машиною довелося попотіти, адже вона ледве їздила і довелося возити її на евакуаторі. До того ж, стан салону було сумним, а дволітровий мотор чомусь працював з карбюратором від ВАЗ-2108. Тому одним зовнішнім тюнінгом не обійшлося – довелося повністю переробляти машину.

Під капотом прописався двигун Opel Omega об’ємом 2,0 л (хоча Володимиру хотілося б мотор потужніший), встановлена і 5-ступінчаста МКПП. З’явилися кондиціонер, гідропідсилювач керма, 18-дюймові диски і більш сучасні гальма з ABS. 

Після доопрацювання Porsche 924 підріс до 4510 мм в довжину і 1800 мм в ширину. Кузов виконаний з склопластика, як і торпеда в салоні. 

Лінзи в фарах запозичені у Mercedes GL, а поворотники, стопи і габаритні вогні – діодні. Дефлектори вентиляції взяли у Mercedes W123. Всі деталі виконані ретельно і добре підігнані, а тому виглядає Порше 924 ну дуже ефектно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!