SsangYong готує повністю електричну модель Korando

0
1021

Новий позашляховик SsangYong Korando стане першою моделлю автовиробника, яка запропонує повністю електричний варіант.

Korando надійде в продаж в Європі цього літа після свого дебюту на Женевському автосалоні 5 березня. Спочатку позашляховик буде продаватися або з 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном, або з 1,6-літровим дизельним агрегатом.

У 2020 році SsangYong запустить повністю електричний варіант з використанням силового агрегату, заснованого на концепції e-SIV, представленої на торішній женевської виставці. Концепція має дальність дії 450 км.

Оновлений Korando замінить нинішню модель, щоб перебувати над невеликим позашляховиком Tivoli у своїй європейській лінійці. Компанія також продає великий позашляховик Rexton, великий мінівен Rodius і пікап Musso.

В даний час Korando продається в Німеччині за ціною в 22 963 долара.

SsangYong належить індійському конгломерату Mahindra & Mahindra, продала в Європі 14 985 автомобілів в минулому році, що на 14% менше, ніж роком раніше. Korando, що означає «корейську мову», була другою за популярністю моделлю бренду після Tivoli.

Новий Korando стане частиною виходу бренду на ринок США до 2020 року, сказав в інтерв’ю генеральний директор Чой Джонг-сик в 2016 році. За його словами, бренд також представить оновлену версію Tivoli.

SsangYong спочатку був виробником автобусів. Компанія почала виробляти позашляховики в 1974 році, коли вона уклала недовгий партнерство з American Motors зі створення джипів.

З тих пір бренд зосередився на позашляховиках, багато з яких використовують двигуни Mercedes-Benz.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!