Українських водіїв попередили про новий обман на дорогах

0
1755

Шахраї, що займаються автопідставами, постійно придумують нові способи обману довірливих водіїв.

Треба бути в курсі їх методів. Сьогодні ми розповімо про нову автопідставу, яка набирає «популярність» у злочинців. Іноді буває так, що водієві потрібно повернути, але він не може цього зробити через суцільного зустрічного потоку машин. Він пригальмовує. Починає утворюватися «пробка».

Тому добрі водії, щоб не створювати «пробки», часто просто пропускають такі машини. Тепер, мабуть, це негласне правило водії повинні забути. В іншому випадку є ризик, що вони стануть жертвами автопідстави. Її суть полягає ось у чому. Шахраї, рухаючись на автомобілі по головній дорозі, виглядають потенційну «жертву» серед машин на другорядній дорозі.

Як тільки «жертва» знайдена, злочинці починають пригальмовувати і пропускати її. У той час, як щасливий водій намагається виїхати на головну дорогу, шахраї провокують ДТП. Найчастіше невелике. За ідеєю, в ньому винен той водій, який виїздив з другорядної дороги. Якщо немає відеореєстратора, то свою правоту «жертва» довести не може. В результаті цієї війни «розводять» на великі гроші.

Щоб не стати жертвою автоподставщіков, потрібно в першу чергу дотримуватися правил дорожнього руху. У цьому випадку ризик втратити через шахраїв гроші помітно знижується.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!