Тест-драйв Volvo XC90, про плюси автомобіля

0
241

Це супер комфортний автомобіль, який поєднує в собі абсолютно все: шик, пафос і блиск, зовсім недавно пройшов тест-драйв.

Шведи дуже довго виношували ідею створити щось прекрасне і їм вдалося, вашій увазі представлений новенький Volvo XC90.

Як повідомив фахівець, цей автомобіль в даний час є єдиним вартим проектом шведського бренду. Саме при створенні Volvo дизайнери бренду відмовилися від звичних сполучень квітів, металів і т.д Якщо раніше виробник створював автомобілі за принципом “могутніше, товщі і швидше”, то тепер він переходить на сучасне бачення, яке включає в себе “зручність, якість і сучасність “.

Перш, ніж ви відкриєте автомобіль, побачите нереально красиві металевий вставки на стійках, які нагадують ті, які встановлювали на “майбах”. Після того як ви відкриєте автомобіль, побачите світ розкоші. Сидіння максимально зручні, складається відчуття, що вам всю дорогу роблять масаж.

Автомобіль дуже швидкий, зручний і рухливий. Ви не набридне навіть щоденне пересування по місту. Незважаючи на те, що він стоїть майже 5 мільйонів, можна сміливо сказати, що створити таке могли тільки один раз. Цей мегакроссовер особливий, тому якщо ви мрієте їхати на шикарному авто, пити шампанське (звичайно ж не за кермом), то цей авто ідеально підійде.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!