Чи є життя після 200 000 км: Про стан старенького Renault Laguna розповів механік

0
1097

Власник старої іномарки привіз її в автосервіс. Чи підлягає французька машина з пробігом більше 200 000 км ремонту, розповів механік.

Спеціаліст одразу зазначив, що даний хетчбек Renault Laguna, у якого був тільки один власник, незважаючи на чималий пробіг є ще «живим» автомобілем. В ремонт його привезли з-за скреготу гальмівних колодок. Поки машина була на гарантії, її обслуговували у офіційного дилера, а потім возили в сервісний центр, що спеціалізується на французьких транспортних засобах. У зв’язку з цим Renault Laguna так добре збереглася. Механік підкреслив, що підвіска залишається у відмінному стані.

У моторному відсіку автомобіля коштує 2,0-літровий 16-клапанний двигун, в який припадає доливати масло, але катастрофічного «масложор» не спостерігається. Потужність силового агрегату, що славиться своєю надійністю і чималим ресурсом, становить близько 113 «конячок». З ним в парі працює АКПП, яку багато власників лаяли. Автомобіль оснащений дисковими гальмами як спереду, так і ззаду.

На кузові не з’явилося ні сліду іржі, навіть пороги і двері абсолютно цілі, хоча машину експлуатували в Україні, де дороги постійно обробляють реагентами. Правда, на кузові є кілька потертостей і подряпин. Однак в цілому, як уклав механік, стан «бабусі» Renault Laguna доводить, що життя після 200 000 км є.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!