Renault презентувала «позашляховий» Logan

0
2691

Модель зветься Crossover, передає автоблог . 

На даний момент «позашляховий» Logan представлений тільки в Еквадорі. Цікаво, що «кросовер» був анонсований для цієї країни ще в листопаді 2018 го, але просувати новинку почали лише в січні 2019 го, причому рекламують седан в соцмережах, а ось на місцевому офіційному сайті марки його поки немає.

У Південній Америці до сих пір продають дореформені Logan і Sandero, так що і Crossover створений на базі дорестайлінгової машини. Автомобілі для еквадорського ринку виробляють в сусідній Колумбії (там крос-версія ще не доступна). Призначений для Еквадору крос-седан отримав пластиковий незабарвлений обвіс по периметру кузова. З відмінностей – на даху Crossover встановили рейлінги, на дверях з’явилися чорні молдинги.

Дорожній просвіт еквадорської версії становить 195 мм замість 157 мм у стандартній локальної «четирехдверка». Renault Logan Crossover оснащений бензиновим двигуном 1.6 потужністю 105 к.с., що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою. Для стандартного седана в Еквадорі з таким мотором ще передбачений чотириступінчастий «автомат». Крім того, «просто» Logan там доступний з 85-сильним двигуном 1.6 і 5МКП. 

Привід, зрозуміло, тільки передній. Крос-версія Логана напевно добереться і до інших країн Південної Америки, хоча саме еквадорський варіант може залишитися «ексклюзивом». 

Справа в тому, що Renault готується вивести на американський ринок оновлені Logan і Sandero, які зовні відрізняються від машин, доступних на інших континентах. Швидше за все, «позашляхова» модифікація з’явиться вже у рестайлінгового Logan. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!