Компанія Bugatti відмовилася від власного позашляховика

0
275

Компанія Bugatti не випускатиме позашляховик. Чутки про появу подібної моделі спростував керівник марки Стефан Вінкельман. 

Про це пише motor.ru

«У Bugatti ніколи не буде позашляховика, – заявив топ-менеджер. – Подібна модель не принесе нічого доброго ні самій марки, ні її історії ». 

Проте, в 2019-м – в рік святкування 110-річчя марки Bugatti – виробник обіцяє «кілька сюрпризів», включаючи презентацію «майбутніх моделей». Ніякої інформації про ці автомобілі поки немає.

При цьому восени минулого року Вінкельманн в бесіді з журналістами заявив, що з фінансової точки зору марці, навпаки, був би корисніше саме позашляховик. Також він підтвердив, що наступна модель Bugatti буде серйозно відрізнятися від Chiron і Divo. Зараз керівництво марки розглядає кілька варіантів типів кузова з прив’язкою до регіонального попиту, зміни уподобань і ціноутворення. 

Раніше в інтернет також злили фотографії передбачуваного седана Bugatti, який помітили на парковці дизайн-центру марки в Вольфсбурзі. У 2017-му можливість появи такої машини в лінійці французької марки підтвердив тодішній президент компанії Вольфганг Дюрхаймер. 

Позашляховик з’явився у марки Lamborghini, а позашляховик Ferrari дебютує в кінці 2019 початку 2020 року. Раніше від випуску подібної моделі відмовився McLaren.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!