На українській дорозі зняли рідкісний шестидверний УАЗ

0
1299

Цей УАЗик моделі 3151, мабуть, можна назвати самим незвичайним «бобиком» на дорогах України. Адже він має подовжений кузов і шість бічних дверей, повідомляє АвтоЦентр .

Спочатку може здатися, що це фотошоп – зліва по борту ми бачимо дві однакові заправні горловини. Ан-ні, додаткова пара дверей з широким віконним прорізом наводить на думку про реальну машині. Причому це не поодинокий саморобний автомобіль.

Виявляється, УАЗик з подовженою колісною базою дуже популярний в Монголії. Тут його доопрацьовують місцеві майстри. В даному випадку машину оснастили третьою парою дверей. Задні вікна замінені металевими заглушками з вентиляційними прорізами, що говорить про вантажопасажирському призначення.

А ось на цій фотографії показаний УАЗ-3151 з подовженою вставкою між другою парою дверей і задніми колесами. Машина сфотографована в Монголії. Що ж стосується 6-дверних УАЗів, то їх можна зустріти навіть в Єгипті, про що говорить відповідна фотографія.

Якщо говорити про Монголії, то тут позашляховики УАЗ в пошані. Можна зустріти пікапи на їх базі та інші забавні переробки – навіть тривісні!

УАЗик з 6-дверним кузовом на дорогах Єгипту. Кузов пофарбована в білий колір, щоб не так нагрівалася.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!