Які помилки роблять водії щоранку

0
679

Досвідчені водії, вирішили поділиться своїми знаннями, розповівши які три правила потрібно виконувати перед поїздкою, щоб уникнути виникнення аварійних ситуацій, а так же проблем з автомобілем.

Для того, щоб виконати кожне, з існуючих правил, знадобиться звичайна ганчірка і уважність водіїв. Перше що потрібно зробити перед поїздкою, це обійти свою машину і оглянути її в кругову. Навіть якщо ви були відсутні невеликий період часу, з машиною могло щось статися, і якщо це так, краще дізнатися заздалегідь.

Так само автомобілісти радять перед початком шляху протирати габаритні вогні, фари і стоп-сигнали. Часу на здійснення цієї процедури вам знадобиться не багато, але ви зможете таким чином, забезпечити свою безпеку. Співробітники правоохоронних органів підтверджують той факт, що добре помітний на дорогах автомобіль рідше стає учасником ДТП.

Ще одним обов’язковим правилом вважається прогрів двигуна. Після довгої стоянки експерти радять дати попрацювати агрегату “вхолосту”. Потрібно буквально пару хвилин для того, щоб масло проникло в усі деталі і вони були готові до майбутнього навантаження.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!