Розсекречено дизайн оновленого Renault Twingo

0
494

Компанія Renault представила оновлений сітікар Twingo. Модель отримала змінену зовнішність, С-образні денні ходові вогні з інтегрованими поворотниками, три рівня оснащення і нові можливості персоналізації. 

Про це пише Мотор .

Оновлений Renault Twingo можна дізнатися за зміненим переднім бампером, решітці радіатора, світлотехніки і хромованому декору в старших комплектаціях. На задньому бампері сітікара також з’явилася декоративне оздоблення, а малюнок ліхтарів дублює C-подібну форму ДГЗ в фарах. Крім того, Twingo отримав занижену на 10 міліметрів підвіску, а повітроводи для охолодження двигуна тепер присутні у всіх версіях. 

Гамма двигунів оновленого Twingo складається з літрового «атмосферника» SCe 75 (65 або 75 сил, 92 Нм моменту) і 0,9-літрового турбомотора TCe 95 (135 Нм). Молодший може бути поєднаний з п’ятиступінчастою “механікою”, а старший – шестиступінчастим «роботом» EDC. Також машини з турбомотором комплектуються новою вихлопною системою. 

У список оснащення оновленого Renault Twingo увійшла мультимедійна система Easy Link з семидюймовим дисплеєм, два USB-порту і замикаються бардачок. Крім того, покупці можуть вибрати дизайн рукоятки КПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!