Новий BMW X3 M отримав агресивний дизайн

0
334

Новий кросовер BMW X3 M випадково розкрили під час презентації для представників німецької марки. 

Спортивна модифікація кросовера BMW X3 відрізняється більш агресивним дизайном передньої частини з масивними повітрозабірниками, пише Новий час . 

Прототип BMW X3 M показали під час гоночного уїк-енду DTM на Нюрбургринзі восени минулого року. Тоді стало відомо, що кросовер отримає вихлопну систему з чотирма патрубками, активний M диференціал і повний привід M xDrive. Нове зображення кросовера показує також колеса з п’ятьма подвійними спицями.

Також журналіcти відзначають цифрову приладову панель, втім, єдиною відмінністю якої є логотип X3 M в центрі тахометра. 

Раніше в інтернеті з’явилися шпигунські фотографії, які продемонстрували квадратні патрубки вихлопної системи і збільшений спойлер на даху. 

Очікується, що BMW X3 M отримає новий 3-літровий твін-турбо мотор потужністю близько 450 к.с. Версія з пакетом Competition Package буде оснащуватися двигуном не менше 475 к.с. У базовій версії кросовер отримає повний привід з активним диференціалом на задній осі. Також для M-варіанту запропонують більш жорстку підвіску і посилені гальма. 

Прем’єра нових BMW X3 M і X4 M повинна відбутися протягом 2019 року. За прогнозами, машини можуть показати вже на автосалоні в Женеві в березні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!