«Переоцінили можливості обох!»: Volkswagen Touareg і «Шніву» порівняли на серйозному зимовому бездоріжжі

0
825

На каналі «Антихакер» вирішили порівняти Volkswagen Touareg в базовій комплектації з підготовленою Chevrolet Niva в умовах зимового «оффроуда».

Почали свій огляд водії з того, що завезли обидва автомобілі в саму глиб лісу, причому прокладати дорогу випала доля саме Chevrolet Niva, яка зі своїм завданням впоралася на «ура» – пасажири, що знаходилися в німецькому кросовері, вкрай здивувалися такій прохідності «Шніви». У певний момент, Touareg вирішив вирватися вперед, щоб не вдарити обличчям в бруд перед дешевшим автомобілем, проте це виявилося не найкращою ідеєю – «німець» практично відразу закопався в замет, почав буксувати і в підсумку збентежений здав назад, пропускаючи Chevrolet Niva.

Добравшись нарешті до умовної точки старту, водії вирішили для початку проїхати через глибоку нерівну колію, випробувавши позашляховики на діагональне вивішування. Снігу виявилося так багато, що обидва авто не зуміли дістатися навіть до середини перешкоди, а «Шніва», при цьому, застрягла настільки міцно, що власнику VW Touareg навіть довелося скористатися тросом, щоб визволити конкурента зі снігової ями. Далі перед кроссоверами постав заїзд на невисокий пагорб, і здавалося б, що хоча б німецький позашляховик зможе впоратися з ним, однак і тут учасники тесту не подужали занадто засніжений підйом.

В результаті обидва водії прийшли до висновку, що не передбачили складність погодних умов, через що снігу виявилося так багато, що адекватно оцінити здібності Volkswagen Touareg і «Шніви» на серйозному бездоріжжі не виявилося можливим. Коментатор в мережі лаконічно підвів підсумок даному offroad-заїзду: «Переоцінили можливості обох!».

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.