Неймовірний дизайн: Нову Skoda Superb показали без камуфляжу

0
2392

На сайті Міністерства промисловості Китаю з’явилися перші знімки нового ліфтбека Skoda Superb, передає автоблог .

Завдяки законодавству Піднебесної ми можемо дізнатися деякі подробиці про автомобільні новинки, які ще не були представлені офіційно.

Так сталося і з новим Skoda Superb, знімки якого з’явилися в базі відомства. Швидше за все, офіційна прем’єра моделі відбудеться вже найближчим часом. Ми очікуємо, що новинку представлять на автосалоні в Женеві 2019, який стартує вже на початку березня.

Судячи по знімках, рестайлінгова версія Skoda Superb отримала більшу решітку радіатора, інші фари головного світла і нові бампера. При цьому зміни ми знайдемо і в салоні моделі, де з’явиться нова мультимедійна система. У моторну гамму чеського лифтбека увійдуть, як і раніше, 2 силові агрегати, продуктивність яких складе 150 і 186 к.с. Також з’явиться гібридна модифікація Skoda Superb.

Нагадаємо, що на автосалоні в Женеві Skoda представить і новий компактний кросовер Kosmiq. Новинка займе місце нижче моделей Karoq і Kodiaq, а дизайн екстер’єру буде віддалено нагадувати представлений раніше концепт Vision X.

Модель побудують на платформі MQB A0, на якій створювався ряд компактних і середньорозмірних автомобілів концерну Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!