Богдан продемонстрував нові низькопідлогові автобуси (Фото)

0
461

Нові низькопідлогові автобуси «Богдан А70132» розраховані на перевезення 106 пасажирів, в тому числі людей з інвалідністю. Автобуси «Богдан» обладнані пандусом і кріпленням для фіксації коляски в салоні. У салоні є кондиціонер, пише autocentre.ua

Автобус «Богдан А70132» укомплектований європейськими агрегатами – перш за все турбодизелем Iveco (Євро 5) і автоматичною коробкою передач Allison, а також мостами ZF.

Нагадаємо, Луцький “Автоскладальний завод №1” виграв тендер на поставку в Івано-Франківськ 24 сучасних автобусів “Богдан А70132” в 2018 році. Підприємство запропонувало найнижчу вартість на транспортні засоби в системі Prozorro. Це дозволило місцевій владі заощадити на оновленні автобусного парку 14,4 млн грн: очікувана вартість закупівлі склала 115,2 млн грн, а луцький завод виставив ціну в 100,8 млн грн.

«Богдан» підтримує прагнення українських органів місцевого самоврядування замінити зношений рухомий склад автопарків новою вітчизняною технікою. І співпрацює з ними в рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. в 2018 році автобуси і тролейбуси виробництва луцького ДП «Автоскладальний завод №1» поїхали в Івано-Франківськ, Суми, Херсон і Кременчук.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!