Електромобіль всього за $ 3500 з’явився в Україні (Відео)

0
267

Цей електромобіль можна назвати найдешевшим серед нових машин zero emission, пропонованих на українському ринку. Він називається Bostrix Cubic і виготовлений в Китаї. Має чотири колеса, вміщує трьох чоловік. Кузов виготовлений зі склопластику, а тому споряджена маса складає всього 420 кг, пише autocentre.ua

Електромобіль відрізняється досить цікавим дизайном. Чого тільки варті грановані передні і задні фари, а також хитромудрої форми проштамповки на дверях, на яких написано Roaring. У корпусах зовнішніх дзеркал – повторювачі покажчиків повороту. Габаритні розміри менше, ніж у Smart: довжина – 2580 мм, ширина – 1350 мм і висота – 1500 мм.

Машина оснащується 2-кілловатним електромотором (в піку видає 4 кВт) і свинцевими батареями на 12V 45 Ач. Привід – на задні колеса. Максимальна швидкість – 45 км/год. Реальний запас ходу по місту – 70 – 75 км.

Найдешевший електромобіль в Україні привертає увагу досить багатою комплектацією. Тут і легкосплавні диски коліс на 12 дюймів, спортивне кермо – з приливами на ободі, аудіосистема, електросклопідйомники і навіть прозорий люк в даху.

Реєструвати найдешевший електромобіль не потрібно, так за українським законодавством транспортні засоби з електромоторами до 3 кВт від цього звільняються. Ціна Bostrix Cubic в базовій комплектації – від 3500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!