Розсекречено дизайн Nissan Navara 2020

0
788

Старший віце-президет по глобальному дизайну Nissan Альфонсо Альбайса підтвердив, що середньорозмірний пікап практично готовий і дуже скоро з’явиться на ринку, пише motorglobe.org

Пікап відразу буде представлений на всіх ринках. Для деяких майданчиків це буде абсолютно новий Nissan Frontier, для інших – оновлена в середині життєвого циклу Navara. 

Нинішнє покоління під заводським кодом D23 з’явилося ще в 2014 році і пропонувалася з двома двигунами. 2,3-літровим турбодизелем і 2,5 літровим бензиновим мотором з турбонаддувом. На вибір пропонувалися шестиступінчаста механічна коробка передач і семиступінчастий автомат.

На деяких ринках доступна і чотирилітрова V-образна шістка, яка буде і наступного покоління Frontier / Navara. Це вже оголошено. Не ясно тільки буде це модифікація існуючого мотора або агрегат, побудований з чистого аркуша. 

Відмінною особливістю цього пікапа стала задня підвіска, яка перетворює утилітарний вантажівка по комфорту їзди і стійкості на дорозі майже в седан бізнес-класу. Звідси і такий інтерес до Navara, як донору у Renault і Mercedes-Benz.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!