Toyota показала тизер спорткара Supra нового покоління

0
203

Компанія Toyota опублікувала нове зображення «Супри» наступного покоління і пообіцяла, що це останній тизер спорткара. 

Про це пише Мотор . 

Публічна прем’єра купе, побудованого на загальній платформі з нинішнім BMW Z4, відбудеться 14 січня о 16:40 за київським часом в рамках Північноамериканського міжнародного автосалону (NAIAS) в детройтском Кобо-центрі.

На новій фотографії можна побачити задню частину машини: ліхтарі, логотип на кришці багажника, емблему Supra і інтегрований ducktail-спойлер. Повністю зовнішність спорткара розкрив німецький офіс марки, розіславши знімки автомобіля без камуфляжу у відповідь на заповнення форми для додавання в «лист очікування». Відомо, що перший примірник спорткара продадуть на аукціоні Barrett-Jackson. 

Дизайн нової Toyota Supra заснований на концепті FT-1 2014 року. До серії не дійшов лише гострий «ніс», рельєфний капот з прозорим віконцем, бічні дзеркала на тонких ніжках і вузька головна оптика. До того ж на серійній машині змінилася форма повітропроводів і прорізів в передньому бампері, але збереглася дах double-bubble, як у машин Zagato.

Технічно Supra буде повторювати BMW Z4 нинішнього, шостого покоління. Крім платформи і двигунів, у моделей залишиться багато спільних деталей (наприклад, на їздових прототипах встановлювали лобове скло і гальмівні супорти аналогічні тим, що використовуються на BMW 5 серії). 

Початкові версії спорткара оснастять мотором з індексом B48D – один з варіантів дволітровою «турбочетверкі» BMW. Старші модифікації отримають двигуни B46D (чотирициліндровий агрегат, який ставиться на версію BMW Z4 30i) і B58C (рядна «турбошестерка» об’ємом 3,0 літра).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!