У Мережі з’явилися перші фото Ford Explorer нового покоління

0
540

У США відбулася презентація нового Ford Explorer 2020. Великий кросовер Форд покажуть публіці на автосалоні в Детройті, а в продаж він надійде з літа за ціною від $ 32 765. 

Про це пише topgir . 

Ford Explorer шостого покоління побудований на новій платформі і став легше на 50 кг (від 1970 кг). У нього знайомий силует, а ось обличчя нове – з хромованою решіткою радіатора і розкосими фарами. 

У салоні вперше з’явились віртуальна приборка і тачскрін планшетного формату. Важіль АКПП замінили круглим селектором. Доступні версії на шість і сім місць.

Комплектація Форд Експлорер серйозно розширена: в базі вже є Wi-Fi, двозонний клімат-контроль, камера заднього виду, датчики дощу і світла, системи превентивного гальмування, контролю розмітки і «сліпих» зон. 

У топової версії Platinum додані шкіряний салон, бесьключевой доступ, електропривод сидінь, паркувальний автопілот, бездротова зарядка для смартфонів і 980-ватна аудіосистема. 

Ford Explorer 2020 оснащують бензиновими турбомоторами об’ємом 2,3 л (300 л. С.) І 3,0 л (365 к. с.) І 10-ступінчастим автоматом. Будуть варіанти з заднім і повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!