Стала відома доля 11 закинутих BMW E34 без пробігу

0
346

Початок нового року ознаменувався в автомобільному світі гучного новиною: в одному з болгарських міст на покинутому складі була знайдена партія новеньких BMW E34 в кількості 11 штук. І багатьох цікавило питання: звідки взагалі взялися ці автомобілі? І чому так склалася їхня доля? Чітких відповідей не було до недавнього часу, але місцевий клуб БМВ все дізнався.

Як виявилося, всі ці BMW 5-Series були куплені болгарським підприємцем, а не збанкрутілою фірмою для оренди авто, як передбачалося. Бізнесмен хотів заробити на машинах, але в якийсь момент все пішло не за планом…

Взагалі він придбав не 11, а 186 автомобілів. Усі вони прибули з Іспанії від офіційного дилера БМВ. Машини вдалося “вихопити” зі значною знижкою і планувалося, що в Болгарії на них вийде добре заробити. Але тут уряд несподівано ввів додатковий податок на імпорт авто. У підсумку, “єшки” злетіли в ціні на 20% і стали нецікаві потенційним покупцям.

Машини розпродувалися досить повільно. Продати вдалося лише 175 примірників, але тільки вдумайтеся: останній з них купили тільки в 2016-му році!

Зараз автомобілі планують продати на аукціоні приблизно за 15 000 євро за штуку, але керівник болгарського клубу БМВ Мілен Міланом сумнівається, що за них будуть давати такі гроші: по-перше, ці E34 не є рідкісними моделями (модифікації 520i і 525i з тиражем 420 і 422 тис. відповідно), а по-друге, і хоча вони без пробігу, їх стан далекий від ідеального. Ретельний огляд показав, що у машин пошкоджено кузовне покриття, в інших – почали іржавіти вузли, а у третіх – відсутні деякі комплектуючі (мабуть, їх використовували в якості донорів).

Джерело: Автоцентр

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!