У Мережі показали “військовий” VW Beetle

0
601

Виявляється, VW Beetle – не просто красива іграшка. Але і негарна теж. Особливо в такому кольорі і з дивними військовими атрибутами, передає автоблог . 

Незважаючи на те, що відгомони бойових зіткнень і сьогодні розбурхують наш побут, все ж ніхто не нудьгує по масштабним боям на поле битви. Тим не менш, деякі все ж рефлексують в дивному напрямку … 

Як інакше пояснити цей “військовий” VW Beetle? Адже перед нами сучасний Фольксваген Жук, але в символіці … збройних сил нацистської Німеччини!

Здалеку непідготовленим оком можна навіть припустити, що перед нами дійсно старий військовий автомобіль. Цьому сприяють ретроспективний дизайн VW Beetle і характерний зелений колір разом з навісним обладнанням. Але не дайте себе обдурити. Насправді це Фольксваген Жук 1997-2010 модельних років, над яким як слід … попрацювали. 

З модифікацій варто відзначити грати замість вітрового скла, кирку і лопату, закріплені на капоті, пару запасних коліс і кулемет, який, звичайно, не справжній. Хотілося б вірити. Усередині тему продовжує немов забруднений брудом і пилом салон.

Або це сталося випадково? У будь-якому випадку, цей автомобіль тільки виглядає утилітарно, і мити його інтер’єр зі шланга не вийде. Зрозуміло, від поїздок між окопами на такому Жука краще утриматися. Так само як і від будь-яких інших. На одометрі – 273 588 км пробігу. Можливо, в важких умовах. Стати власником цього твору можна всього за $ 940. 

Незважаючи на робочий стан, в описі зазначено, що автомобіль не можна використовувати на дорогах загального користування. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!