Названі найнебезпечніші автомобілі на дорогах

0
269

Цей рейтинг склали британські фахівці центру GoCompare Car Insurance, пише Автовод

Фахівці назвали власників німецьких авто небезпечними на дорогах. Чому? По-переше, за кількістю порушень ПДР. Саме за статистикою власники німецьких преміальних марок – Mercedes-Benz, Audi і BMW не дотримуються правил безпеки руху. 

Так, у списку лідирують за кількістю виписаних штрафів водії BMW 4-Series 420d – 17,1%. Трохи менше у власників Audi A5 – 15,5% і в трійці лідерів опинилися керівники Mercedes-Benz E220 – 14,8%.

Звичайно, правила дорожнього руху порушують не тільки ті, хто керує автомобілями німецьких марок в списку небезпечних виявилися ще Land Rover Range Rover і Jaguar XF. Проте, інші моделі, які входять в «десятку» найнебезпечніших раз складаються з «Мерседесів» і «Ауді». 

GoCompare Car Insurance ще назвали найбільш зразкових водіїв. Ними стали власники недорогих марок, корейських і японських віробніків.Так, в списку ще значаться Skoda Citigo, Ford Ka і Vauxhall Agila. 

Це дослідження торкнулося тільки британських водіїв. У кожній країні ймовірно буде своя статистика. Але в цілому, як правило, порушують ПДР ті, у кого потужні дорогі автомобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!