Експерти оновили рейтинг найбільш ненадійних позашляховиків

0
5557

Сьогодні майже кожен виробник автомобілів має в своєму модельному ряду позашляховики. При цьому в гонитві за прибутком на тлі популярності автомобілів цього класу, багато автовиробників забувають про якість і надійність, що знайшло своє відображення в негативних відгуках багатьох споживачів, на основі яких американське незалежне видання «Consumer Reports» склало рейтинг найбільш ненадійних позашляховиків 2018 року на ринку США, передає Аvtodream.

10. Mazda CX-3
У минулому році автомобіль Mazda CX-3 отримав погані оцінки надійності від «Consumer Reports» в зв’язку з проблемами в системі клімат контролю викликаними витоком холодоагенту. Пройшов рік і нічого не змінилося. Mazda так і не усунула проблему, не дивлячись на численні скарги споживачів, що вельми сумно, оскільки Mazda досить шановний автовиробник і його автомобілі інших класів цілком надійні.

9. Volvo XC90
Не дивлячись на хороші оцінки шумоізоляції і якості обробки інтер’єру, мультимедійна система та електроніка в цілому, зіпсували репутацію Volvo XC90. Крім цього автомобіль хоч і не часто, але має проблеми з гальмівною системою, а так само з коробкою перемикання передач, які з моменту його дебюту в 2016 році, так і не були усунені.

8. Jaguar F-Pace
Кросовери преміум класу від іменитих автовиробників, які раніше не виробляли подібних автомобілів, спочатку дуже погано зарекомендували себе, і Jaguar F-Pace продовжив цю традицію. З моменту свого дебюту в 2017 році автомобіль вже мав проблеми з мультимедійною системою, електроустаткуванням і гальмівною системою, які Jaguar, по всій видимості, усувати поки не збирається.

7. BMW X1 
BMW X1 в цьому році став найбільш ненадійною моделлю BMW. Автомобіль має проблеми з підвіскою, рульовим управлінням і електроустаткуванням, включаючи мультимедійну систему, а його гальмівні колодки зношуються настільки швидко, наскільки це взагалі можливо.

6. Jeep Compass
Jeep Compass вирішив не відставати від BMW X1 і так само став найбільш ненадійною моделлю Jeep. Автомобіль має проблеми з системою клімат контролю і електроустаткуванням, але компанію Jeep негативні відгуки споживачів мабуть не хвилюють, бо проблеми не усуваються.

5. Dodge Journey Crossroad 
У Dodge Journey починаючи з 2011 року крім дизайну нічого не змінилося і всі старі проблеми по колишньому притаманні і новим моделям. Зокрема це проблеми з коробкою перемикання передач, трансмісією і електроустаткуванням, включаючи мультимедійну систему.

4. Volkswagen Atlas / Teramont
Практично ніколи абсолютно нової моделі автомобіля не вдається отримати високий рейтинг надійності від «Consumer Reports» і Volkswagen Atlas не став винятком. Автомобіль дебютував в 2018 році і вже в першій, що надійшла на ринок партії, споживачі виявили проблеми з системою клімат контролю. Крім того, в США перші автомобілі відкликали у зв’язку з проблемою в паливному баку, стінки якого виявилися не досить товстими.

3. Buick Enclave 
На початку 2010-х років у Buick Enclave були проблеми з підвіскою, електроустаткуванням і гальмівною системою, а не давно, мало того, що старі проблеми не були виправлені, так до них ще й додалися нові, з коробкою перемикання передач і системою клімат контролю.

2. Chevrolet Traverse
Chevrolet Traverse розділяє з Buick Enclave не тільки платформу, але і деякі його проблеми, основною з яких є ненадійна коробка перемикання передач.

1. Tesla Model X
Tesla Model X вже не в перший раз потрапляє в різні рейтинги гірших автомобілів і в цьому рейтингу доля не оминула його стороною. Більш того, він став переможцем! Як зазвичай споживачі скаржаться на двері і на електрообладнання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!