Як потрібно мити авто взимку

0
334

Взимку кузова автомобіля шкодять хімікати, які є на дорогах. Експерти радять контролювати гігієну авто якомога частіше, передає Gazeta.ua .

Краще стежити за прогнозом погоди і мити авто відразу ж після першого снігу або з настанням перших холодів. Найкраще заїжджати на миття самообслуговування і самостійно вимивати авто зверху і під днищем. При цьому краще не використовувати гарячу воду, пише “Новий час”.

Ідеальною для зими буде мийка авто раз в тиждень. Ще частіше це варто робити тим, хто живе в солоному морському кліматі, любить залишати машину на вулиці або багато їздить на далекі відстані.

Крім цього, можна нашкодити ще більше, якщо тримати автомобіль в “радянському” гаражі з кінця листопада до початку березня. Приміщення повинно бути добре вентильованим і не сирим. Найкраще підійдуть місця по типу підземного паркінгу.

Циклон приніс погіршення погодних умов. Крім інтенсивного снігу і сильних поривів вітру, прийшли морози. Часто водії, автомобілі яких всю ніч або кілька годин стоять на вулиці, не можуть завести машину.

Крім того, заведеться машина чи ні, залежить і від самого водія. Адже він повинен підготувати свій автомобіль до зими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!