Яких автомобілів слід побоюватися на дорозі

0
1795

Британські фахівці центру GoCompare Car Insurance назвали власників німецьких авто найнебезпечнішими на дорогах. Як виявилося, найбільше порушень ПДР числиться у власників німецьких преміальних марок – Mercedes-Benz, Audi і BMW, пише MMR .

Найбільша кількість штрафів у водіїв BMW 4-Series 420d – 17,1%. Трохи менше у власників Audi A5 – 15,5% і Mercedes-Benz E220 – 14,8%.

Звичайно? правила дорожнього руху порушують не тільки ті, хто керує автомобілями німецьких марок, в списку небезпечних виявилися ще Land Rover Range Rover і Jaguar XF. Проте, інші моделі, які входять в «десятку» найнебезпечніших якраз складаються з «Мерседесів» і «Ауді».

GoCompare Car Insurance ще назвали найбільш зразкових водіїв, і як виявилося, вони їздять на бюджетних автомобілях корейських і японських марок.

Так, у списку ще значаться Skoda Citigo, Ford Ka і Vauxhall Agila. Варто зазначити, що дослідження проводили тільки у Великобританії, тому в інших країнах список може бути іншим. Але в цілому, як правило, порушують ПДР ті, у кого потужні дорогі автомобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!