Skoda Octavia 2020: перша інформація про модель четвертого покоління

0
1873

Компанія Skoda планує представити ліфтбек і універсал Octavia нового (четвертого за рахунком) покоління у вересні 2019 року на автосалоні у Франкфурті.

По частині дизайну Шкода Октавія 2020 на новому кузові знову отримає “мордочку” з двома блок-фарами. Таким чином, в компанії визнали, що “чотириока” оптика, яка з’явилася в ході рестайлінгу нинішньої версії, виявилася не найвдалішим рішенням.

Машина четвертої генерації виявиться трохи крупніше попередника, але точні габаритні розміри поки не розкриваються. Відомо, що прийдешня Октавія розробляється на тій же платформі, що і наступний Volkswagen Golf 8.

При цьому лінійка силових агрегатів здебільшого буде представлена ​​колишніми моторами, проте з часом варто очікувати появи гібридної модифікації з можливістю підзарядки батареї від мережі, плюс в оснащенні моделі з’явиться більш багате і сучасне оснащення.

Старт продажу Skoda Octavia 4 на європейському ринку запланований на 2020 рік, причому ліфтбек і універсал з’являться не одночасно, а з невеликим інтервалом. Відомостей про ціни і комплектація, а також терміни появи новинки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!