З’явилися “живі” фото оновленого Mercedes-Benz CLA

0
1297

Новий рік починається з серії нових шпигунських фотографій. На цей раз в об’єктив очевидців попався оновлений купеподібний седан Mercedes-Benz CLA 2020 модельного року. 

Про це пише carsweek

Причому автомобіль виглядає вже готовим, і його хочеться купити, навіть в такому вигляді. Як ми вже знаємо, новий CLA буде показаний через пару тижнів в Лас-Вегасі на виставці споживчої електроніки CES-2019.

За попередньою інформацією, новий CLA стане трохи просторіше попередника, а також отримає оновлену моторну лінійку, розроблену у співпраці з Renault. Нові мотори зараз можна побачити на хетчбек A-Class. Також існує ймовірність, що «заряджена» версія з’явиться в самому найближчому часі. У продажу стандартні версії з’являться вже в другій половині 2019 року, але в Росію він прибуде лише до 2020 року. 

Але головною новинкою автомобіля стане технічна начинка інтер’єру, частково перетинається з A-Class і використовує фірмову концепцію MBUX. Найімовірніше, саме це послужило рішенням представити автомобіль на виставці електроніки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!