Ford випустить новий позашляховик

0
1765

SUV нового модельного року, який виходить на індійський ринок, обзаведеться допрацьованим екстер’єром і розширеної моторної лінійкою, передає Аvtodream .

Американська компанія Ford підготувала для індійських автомобілістів рестайлінговий рамний позашляховик Ford Everest 2019. Автомобіль отримав новий передній бампер з габаритним збірники повітря, дизайнерські колісні диски на 20 дюймів, а також злегка видозмінену радіаторну решітку. Позашляховик збереже колишній дволітровий бензиновий мотор потужністю 245 к.с., а також обзаведеться новим турбодизелем на два літри потужністю 180 або 213 к.с. В якості трансмісії – сучасний «автомат» на десять ступенів, що зайняв місце колишнього шестиступенчатого. Привід анонсований повний. 

Після рестайлінгу в списку оснащення Ford Everest тепер значаться адаптивний круїз-контроль, камера кругового відеоогляди, мультимедіа з великим сенсорним екраном і підтримкою мережі Інтернет та багато іншого. 

Перші товарні авто доберуться до дилерів в Індії вже в наступному місяці. Ціни будуть «розсекречені» ближче до старту продажів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!