Volkswagen показав публіці гібридні версії своїх популярних кросоверів

0
781

19 грудня в Китаї були представлені гібридні модифікації для двох популярних кросоверів Volkswagen Tayron і Touareg. Крім них, гібридну силову установку отримав і місцевий позашляховик VW Magotah GTE.

Модифікації всіх трьох кросоверів представлять собою підключається гібрид, при якому електричний двигун буде використовуватися для запалювання та екстреного гальмування, маючи при цьому вкрай скромний запас ходу. VW Toyareg PHEV, наприклад, зможе проїжджати виключно на електриці не більше 60 кілометрів. З чуток, у двох інших позашляховиків даний показник буде навіть менше.

Зміни в дизайні отримає лише Volkswagen Tayron, на який поставлять нові бампера, видозмінені ДГЗ і двигун на 218 к.с., котрий агрегує з електромотором, встановленим прямо в 9-ступінчасту автоматичну трансмісію. Силова установка гібридного Touareg являє собою 2,0-літровий бензиновий агрегат TSI, потужністю в 367 «коней».

При повністю залитому баку і зарядженому електромоторі, запас ходу Tayron і Touareg може досягти 1 000 км, середня витрата при цьому не повинен перевищити значну позначку в 2,4 л / 100 км. Продажі гібридних новинок від Volkswagen почнуться вже в січні наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!