Mazda прокачала чотири моделі

0
1088

На Токійському автосалоні Mazda представить чотири своїх моделі з новими аксесуарами для стайлінгу, доступними для замовлення в 2019 році, передає 24 канал . 

Увага автовиробників поки сконцентровано на Детройтському автосалоні. Однак не менш важлива для японських виробників і виставка в Токіо, яка також проиходит в наступному місяці (з 11 по 13 січня) і Mazda покаже там чотири автомобілі, святково прикрашені новими деталями: Mazda 3, кросовер CX-5 і його більший напарник CX- 8, а також родстер MX-5 Miata, який на автошоу з’явиться під ім’ям Mazda Roadster Drop-Head Coupe Concept, а решта – з приставкою Custom Style до назви.

Гало-каром виставки буде найменша модель – родстер MX-5 Miata. Жорсткий дах машини виконана з вуглецевого волокна, родстер можна оснастити 16-дюймовими легкосплавними дисками RAYS, передніми і бічними накладками, а також світлодіодами для сигналів повороту і освітлення номерного знака. Любителям екстремальної їзди пропонується ще і буксирний гак. Усередині родстер можна обладнати новими кріслами Recaro, алюмінієвим педальним комплектом і фірмовими килимками. 

Для нового хетчбека Mazda3 також запропонований комплекс аксесуарів. Mazda3 Custom Style передбачає “тонкий” аеродинамічний комплект для кузова з глянцевими чорними акцентами. 

Кроссоверам Mazda CX-5 і CX-8 у виконанні Custom Stylе пропонуються пороги з підсвічуванням, нові колісні диски і алюмінієві педалі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!