Ford Bronco повертається: компанія показала рендер позашляховика

0
477

Концерн Ford офіційно підтвердив повернення легендарного позашляховика на автосалоні в Детройті в 2017 році, і, на думку експертів, Bronco 2020 дебютує там же в січні наступного року.

На даний момент інформації про новинку практично немає, крім єдиного тизер-фото, судячи з якого Bronco 2020 створений на базі Ranger 2019 року.

Bronco останнього покоління базувався на пікапі F-150, але керівник проекту Ford Джо Хінрікс заявив, що нова модель буде заснована на останньому Ranger. Крім того, хтось із дизайнерів Ford обмовився в соцмережі Reddit, що Бронко буде схожий на Everest. Однак колишній технічний директор компанії Радж Наїр спростував цю інформацію і заявив, що новий Bronco буде унікальним автомобілем.

Що стосується розмірів, то за словами Наїра, авто, швидше за все, буде менше класичного Bronco, але більше Bronco II 1980-х років.

«Шанувальники моделі по-своєму уявляють, яким має бути Bronco. Ми розуміємо, чого від нас чекають, тому з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати результат нашої роботи», – завив він.

Не здивуємося, якщо новий Ford Bronco отримав трансмісію і двигун Ranger, оскільки обидва авто створені на одній платформі. Для американського ринку остання модель Ranger вийшла з 2,3-літровою турбочетвіркою. Однак раніше Ford підтвердив, що Bronco отримає гібридну трансмісію. Цікаво, що у нього є всі шанси отримати механічну коробку передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!