Які aвтoмoбілі мoжнa кyпити в Укрaїні дeшeвшe, нiж iPhоnе (Фото)

0
2278

“Євробляхи” наповнили внутрішній український ринок, обваливши ціни на автомобілі до непристойного рівня. Редакція 44.ua знайшла автомобіль, який точно буде дешевше, ніж не найновіший iPhone.

Всі зібрані машини за ціною не перевищують позначку в 500 доларів.

Чудовий раритетний Daewoo Nubira 1998 року випуску так і чекає свого майбутнього власника. Так-так, за 500 доларів можна придбати практично живий автомобіль – але ось двигун пішов у безстрокову відпустку. Судячи з усього, це сталося не вчора.

Цей Renault Espace бачив у своєму житті все. Напевно, тому і вид відповідний (машина випущена в 1998 році). Всього-то за 400 доларів.

Всього за 289 доларів у вас є шанс заволодіти стареньким Ford Escort. Правда, машина випущена 2000 року і праворульна, тому доцільність її використання в українських реаліях викликає певні сумніви. Але яка різниця? Зате не пішки!

Мабуть, найбільш несподівана пропозиція серед … “євроблях”. Власник стверджує, що Волга 2410 до сих пір не розмитнена. Цінник вельми солідний, як за автомобіль 1990 року виробництва: цілих 469 доларів.

А ось і Renault Kangoo, який на тлі попереднього пункту нагадує ексклюзивну Tesla. 2002 рік виробництва, 361 долар за цілком живий автомобіль – а ще зібраний не на території РФ. Краще купити такий Kangoo і їздити на ньому ще років 10, поки остаточно не розвалиться.

Знаєте, на тлі “Волги” цей автомобіль примудряється виглядати … так само погано. Правда, біда російського автопрому в тому, що Citroen Xsara для цього довелося пережити пожежу в моторному відсіку. Загалом, якщо вас за смаком обгорілий метал 1998 року випуску, готуйте 361 долар.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!