На парковці помічений найдивніший пікап Volkswagen

0
1094

У Нідерландах на парковці помітили дивний старий пікап Volkswagen Taro, який зовсім не схожий на німецькі автомобілі компанії Volkswagen. Мало хто з українців бачив такої пікап.

Volkswagen Taro випускали в Німеччині з 1989 року по 1997 рік. Фактично, Taro – це і Toyota Hilux. Ці пікапи ідентичні. Вони відрізняються лише логотипами і назвою. Все інше у них однакове.

В кінці 1980-х років Volkswagen хотів мати пікап у своїй модельній лінійці. Однак, в його розробку потрібно було інвестувати дуже великі гроші, а розважливим німцям це було неприємно робити. В результаті німецький автогігант вирішив співпрацювати з японською компанією Toyota. Японці погодилися, тому що вони дуже хотіли збільшити продажі своїх пікапів в Європі. В результаті Hilux перетворився в Taro, причому практично без будь-яких змін.

У 1989-1994 роках Taro випускали тільки в Німеччині. Потім одну з його версій робили в Японії. Цей дивовижний німецький пікап з японським корінням оснащували чотирициліндровим 2,4 л дизельним двигуном потужністю 83 к.с. і 165 Нм крутного моменту. У 1994 році цей мотор модернізували.

Volkswagen Taro, помічений на парковці в Нідерландах, звичайно, не виглядає новеньким. Роки взяли своє. Однак, він як і раніше знаходиться в непоганому стані. Вражає розмір його багажного відділення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!