Показано фото серійного спорткара Toyota Supra нового покоління

0
750

Фотошпигуни зняли новий Toyota Supra під час його транспортування. Знімок з машиною показав сайт SupraMK. Очікується, що автомобіль дебютує в рамках мотор-шоу в Детройті в січні майбутнього року. Про ціннику новинки поки немає даних.

Нагадаємо, японці і баварці спільно розробляють платформу для Toyota Supra і BMW Z4 з 2014 року. У модельному ряду Toyota відроджений спорткар виявиться на щабель вище GT86, і виступить в ролі нового флагманського купе марки.

Toyota Supra нового покоління оснастять рядним 6-циліндровим мотором і заднім приводом. Передбачається, що машина отримає двигун 3.0 віддачею 340 л.с. / 500 Нм від BMW. До «сотні» японська модель зможе розганятися за 4,5 с. Очікується, що агрегат спорткара укомплектують 8-АКПП ZF.

Нова Toyota Supra буде важити близько 1 500 кг з розподілом маси по осях 50:50. Кузов авто виготовляється з алюмінію і сталі.

Очікується, що спорткар в майбутньому отримає гібридну версію на базі вищеописаного мотора. Також у машина з’явиться «гаряча» модифікація GRMN.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!