Навколо Volkswagen назріває новий скандал

0
472

У Німеччині ЗМІ повідомляють, що відома автомобільна корпорація Volkswagen протягом більше десяти років продавала на ринку моделі передсерійного ряду.

Ці машини служать для випробувань або тест-драйву. Зазвичай, такі апарати йдуть на запасні частини. Однак, керівництво компанії реалізовувало ці машини на європейських ринках і в Америці.

За охоплений перевірками період до споживачів пішло близько 6700 примірників. На сьогодні організація оголосила про відкликання всіх цих автомобілів. Ображені автовласники мають намір звертатися до суду.

Продавці автосалонів також хочуть компенсації, адже ситуація знижує престиж фірми. Зовсім недавно Volkswagen вже був учасником величезного скандалу, пов’язаного з дизельним автопарком компанії. При цьому популярний журнал SPIEGEL висловлює думку, що офіційні цифри сильно занижені і кількість неліцензованих автомобілів досягає 17 тисяч одиниць.

Таким чином, скандал навколо автовиробника збільшується, як сніжний ком, а авторитету фірми завдано шкоди на багато років вперед.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!