Новий Volkswagen Golf VIII: «засвітили» або «розвели»?

0
527

Великий подарунок для любителів теорій змови прислали з Південної Африки: тамтешній автолюбитель опублікував відео, на якому, на його думку, зображений новий «Фольксваген Гольф» восьмого покоління , який проходить дорожні випробування. Незабаром Мережа заполонили настільки ж аматорські фото, які, схоже, є скріншотами з того ж (і ще одного, відомого нам) відеоролика. Так що це за машина?

Ми вже звертали вашу увагу на те, що сплеск активності «дражнилок» з новим VW Golf Mk8 трапився якраз в момент презентації нового хетчбека Skoda Scala . Чеський автомобіль продемонстрував серйозний прогрес в області дизайну і комплектацій: його на повному серйозі порівнюють з Audi A3 Sportback і міркують про конкуренцію новинки з «Гольфом», – причому, не тільки нинішнім, а й машиною нового восьмого покоління.

Одне «але»: цього самого нового “Гольфа” поки толком ніхто не бачив : ні «шпигунські» фото, ні жалюгідний офіційний тизер не дають уявлення про машину 8 генерації. Тим часом, відносини в багатодітній родині Volkswagen Group давно закипають, – і німцям потрібно дуже серйозний аргумент для того, щоб показати непокірним васалам «хто тут тато».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!