Які машини найчастіше купують українці?

0
299

В розпалі боротьби з євробляхами за екологічні стандарти , уряду слід звернути увагу , що сьогодні 21% придбаних автівок припадає на ВАЗ2101 та інший совковий мотлох» – написав у своїй статті політолог Юрій Романенко:

« – З усіх марок машин у 2018 році українські водії найчастіше купували «Жигулі». Доля покупок становить 21% від усіх автомобільних угод, про це повідомила аналітична служба OLX. За даними платформи, найбільш розповсюдженою моделлю стала ВАЗ 2101. Вітчизняний запорожець здав позиції і за підсумками року вийшов у ТОП 10, тоді як у першому півріччі він входив у п*ятірку. За 2018 рік тільки на OLX придбали майже 1 000 000 автівок. При цьому 21% усіх покупок на вторинному ринку припало на ВАЗ. Волзькі легковики утримали лідерство і минулого року».

У два рази рідше українські водії купували Volkswagen. Не зважаючи на це, він виявився другим і за кількістю продажів. У трійку увійшов Opel. А в п*ятірку — Renault і Mercedes-Benz.

«За підсумками, 3,6% угод зареєстровано з новими власниками ЗАЗ. З такими показниками вітчизняний «залізний кінь» вірвався останнім у ТОП 10 автівок з пробігом . На початку року ЗАЗ був у п*ятірці – українці купували «запорожці» у 1,5 рази частіше» – пише Юрій Романенко.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!